PhotobucketPhotobucket
0 SkyNNiEyL0vELiEs

PhotobucketPhotobucket

titik air dari mata bukan noktah

pernah tak rasa down gila macam dah tak ada lagi makna. dah tak nak pikir lagi apa-apa. rasa lebih baik tiada dari terus gila. rasa mahu lari tapi entah kemana. rasa mahu betapa di suatu ruang yang tiada siapa tahu kewujudannya. entah apa lagi rasa yang entah apa-apa. KOSONG ! senang cerita. +_+

it's sound nonsense but sometimes all this things come running on my head. fikiran semua serba tak kena. no more positive words appears. till one point let tears explain everything.  i don't wanna cry, but the tears just come running out of my eyes. only i can do, just throw the heart out and borrow the tears for a while.

ye ! aku mengaku. aku perempuan cengeng yang murah dengan air mata pada perkara yang entah apa-apa. perkara yang patut disedekahkan air mata tak nak pula kau dermakan. bila tak aku mintak kau mengalir dengan tiba-tiba. sampaikan dengan hanya membaca apa yang tertulis pun kau boleh mengalir tak semena-mena. inikan pula dengan kata-kata. hati yang meronta-ronta terus naik ke mata berkaca-kaca. hiba T_T

aku cuba bertanya, kalau sedih perlu buat apa. ya, menangis itu jawapannya. tapi sampai bila ? menangis juga perlu bila tiba masa. tapi bukan dengan tiba-tiba. masih ada cara yang terbaik. kita punya Tuhan yang satu. bila-bila masa, setiap detik dan ketika, ALLAH sentiasa ada untuk kita. kalau ada rasa yang tak kena. kita masih ada DIA. jangan kita lupa kepada NYA. hamparkan sejadah, sujud kepadaNYA. tapi bukan sampai di situ saja. bila sudah bahagia DIA jangan di lupa :D

konon-konon suka tapi yang di dalam siapa boleh duga T_T
kalaulah kata hati boleh dirakam, biar semua tahu rasa yang didalam. sukar di ungkap hanya layak di pendam. +_+


4 comments:

cAhayA piLiHAn said...

btul tu... air mata jatuh tanpa diundang....aku pun sedang bersedih tapi hanya hati je yang tahu. apa pun, u must think positive girl!!!! cool ok!

Anonymous said...

chill2 !!! xmo lah ko sedih2. kne kuat k. ^.^V

Anonymous said...

xmo sedey2....kuatkan hati mu,...i know...kamu seorg yg kuat...be strong my dear..

nur alia mohammed azmi said...

Crying as much as you can. till you feel worth to let the tears out. Orang gila je yang naangis cam meroyan dan tak stop. But, we, rational people know when to stop :)

It happen to everyone dear. Even the toughest girl will cry someday. Chill out and live up your life okay?
Big girls don't cry. HAHA :)