PhotobucketPhotobucket
0 SkyNNiEyL0vELiEs

PhotobucketPhotobucket

talian tetap

buenos días ! ^_^
hyep ! still not sleep yet. -.-'' hebat kan aku.

*see, see. bila dekat rumah terchenta, semangat berbelog tu datang ok ! ini bukan alasan lagi. ini betul-betul. haha :DD
-------------------------------------------
alkisah, ouh telefon rumah !
ha, rumah korang ada telefon rumah tak ? ouh, sekarang orang dah tak layan kot telefon rumah. ==' *ye kot. semua pun pakai fon yang cecanggih lah kan ! tak payah berwayar-wayar. kalau pakai telefon rumah, bila call masuk tak tau siapa yang call kan. tunggu bil sampai baru boleh cek. satu benda aku benci gila dekat telefon rumah ni, bila dia berbunyi, dah lah bising gila kan. aku memang palat lah kan nak pergi jawab. sure-sure bukan nak cakap dengan aku pun. satu-satu nya orang yang selalu nak dihubungi dekat rumah ni mesti emak aku saja lah. kalau ada call tu dah tau dah mesti nak cakap dengan mak. -.-

tadi awal-awal pagi telefon tu dah memekak. lama gila jugak lah dia berbunyi. malas gila lah nak pergi jawab. mana pergi lah orang dalam rumah ni ntah ! last-last, pergi jugak lah aku jawab.

dialog on call,
ok, suara awek yang cakap. malas betul aku nak jawab. hish -.-
awek : hello.
aku : hello.
awek : hello.*lagi.
konon-konon tak dengar, ke suara aku ni ayu sangat. haha~
aku : hello, nak cakap dengan siapa ?
awek : ini rumah Encik Isa ke ?
aku : ye, kenapa ?
*dalam hati- dah sapa pulak ni formal gila ayat.
awek : isteri Encik Isa ada ?
aku : kejap ye.
* pergi panggil emak. tapi mak takde lah pulak. ke mana saja lah mak aku ni. =='
continue call,
aku : takdelah. kenapa ye ?
awek : ini siapa ?
aku : anak dia.
awek : takpelah.
*terus letak phone without say bye or anything to end the call ! wth ! @#$%^&* one thing yang keluar dari mulut aku lepas end the call
BONGOK GILA !

*serius sampai sekarang aku tertanya-tanya siapa perempuan tu. apa kau nak ! pelik gila lah. risau pun ada. ke, kau nak buat panggilan hangit macam dekat hot fm tu. heih, pagi-pagi dah ganggu jiwa aku! grrrrr ~_~

p/s : kelemahan pakai telefon rumah, tak dapat nak detect siapa yang call on that time. =='
-------------------------------------------
kucing kecik yang comel gila dekat rumah ni ^_^
tapi kannnn, aku tak suka kucing =='


sambungan, PART 2
till meet again,
TATA~


6 comments:

saya_arief said...

lame da xtengok tepon umah, macam mane yea design dye sekarang neh.

jUst skyNNiEy said...

@saya_arief, tepon rumah mcm tu je lah. ada ganggang wayar gulung2 tu, yg plg pntg button nombor lah. HAHA =='

Sab Buenoo said...

woi woi. kucing tu bagi kat aku lah!!!! >_< !!

jUst skyNNiEy said...

@ Sab Bueno, nda bolehh bahhhh. papa aku syg bangat sama ini kucing ! HAHA :DD

Sab Buenoo said...

ko ni nak cakap sabahan ke indonesian??? hahaha XD

jUst skyNNiEy said...

ckp 1 malaysia ;pp