PhotobucketPhotobucket
0 SkyNNiEyL0vELiEs

PhotobucketPhotobucket

back to the bored ! bored ! bored ! life -.-"

salam aidilfitri everyone :)
still in the mood of hari Raya...
 
cuti raya dah habiiss...bulan syawal kan sebulan kenapa tak bagi cuti sampai habis Syawal ! please,please,please ! ok,tak boleh...tak payah lah nak mengharap...dengan hati tidak rela i'm safely arrived back to the 'sarang'....alhamdulillah....but...ahh ! back to the bored bored bored (*nak ulang juta2 kali boleh) life ! damn it...ok, terpaksa -.-" kalau boleh nak pindah UMP tu kat sebelah rumah boleh...ouh,semua tu KALAU...kenapa P tu bukan PERAK tapi PAHANG -.-" arrgghhh, hate it !! tabah saja lah...kembali berjalan kaki ulang alik ke kelas yang bapak jauh...gila kejam ahh bagi hostel KK4...kalau kelas kat blok W boleh tahan lagi...tapi semua kelas kt blok X,Y,Z kot...bila jalan penat-penat, jauh-jauh then kelas tiba-tiba cancel ! apa kta hati ??! ouh ! rasa nak @#$%^&^*(* !!! *sigh..dulu aku orang paling gembira bila dengar kelas cancel...but sekarang bengang ouh..boleh tak bagi tau siang-siang (*awal-awal) tension ! tension ! penat ! penat ! cepat lah tamat satu tahun ni..aku dah mula give up ! gila respect ahh kawan-kawan aku yang gila kentang nak jalan kaki hari-hari macam ni...nasib baik ada basikal cia and ami... sometimes, aku rembat basikal korang tak larat dah nak jalan kaki..thanks ya friends !... jasamu dikenang ^_^ aku nak stay KK3 c3 111...!!! ika, nazrah, erni jom stay bilik kita...*ouh,rendu tiba-tiba~ but time can't turn back...life getting bored here...argghhh, tak suka mengeluh bayak-banyak...simpan then forget it..but terkeluar jugak kat sini...
now, banyak gila kerja yang tergendala...on the same time, kena hantar macam-macam benda...english, law, ii and so on so on...test yang tak habis-habis lagi...nak setle kan satu-satu assignment tu macam-macam dugaan plak tu...arghhhhhh !! nak balikkk rumahhh... boleh membuta setiap masa... ok, sila bersabar ya...satu bulan lebih je lagi for semester break ! pejam celik pejam celik je...*nak sedapkan hati..haih~ eh,kalau dah nak dekat semester break...so, final is coming soon ! a few days before, dah boleh check exam schedule..exam start 8/11 and end 12/11.. ouh,bahagia kot boleh balik awal sebelum cuti raya aidiladha...then,tiba-tiba pulak jadual tu cancel coz having problem mende ntah..hope jadual tu tak berubah lah...amin~ tak nak ada exam lepas raya !

-ok, cukup-cukup lah entri bebelan kali ini-

 i'm getting bored here -.-"
mood studi please on  ok !


2 comments:

Magrib said...

wow!!! header ko smart giler weh!!!
teruja gila..





anyway.. banner gengblogger tolong remove.. antare sebab gengblogger kne hank sbb banner yg kite paste kat blog kite kene spam...

jUst skyNNiEy said...

awuuu ! jgn lah teruja sampai gila..haha^^

thanks 4 da info.. already remove it..mmg tak boleh pon ping belog via gengblogger kt ump ni.. *sigh =,=